Nederlands
  • English
  • Nederlands
0 Cart
Added to Cart
    Je hebt producten in je winkelwagen
    Je hebt 1 product in je winkelwagen
    Totaal

    Privacybeleid Crosley Radio Europe

    Wij van Crosley Radio Europe respecteren je privacy en privé leven. Om het bestel- en verzendproces zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we je persoonlijke data nodig. In dit privacybeleid leggen we uit welke data we gebruiken, hoe we het opslaan, beveiligen en op welke manier we de gegevens verwerken.

    Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.crosleyradio.eu (de website) en de diensten die we bieden (de diensten). Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "Relevante Wetgeving").

    Ben je jonger dan 16 jaar? 


    Als je jonger bent dan 16 jaar kun je onze website en diensten niet gebruiken zonder toestemming van je ouders of wettelijke voogd. 

    Persoonsgegevens 


    Om onze website en diensten aan te bieden verwerken we persoonsgegevens. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft aan dat een persoonsgegeven alle informatie is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is.

    Jouw toestemming 


    We kunnen je gegevens op verschillende momenten opslaan. Bijvoorbeeld wanneer je onze website bezoekt, een account aanmaakt via onze website, onze diensten gebruikt of wanneer je contact met ons opneemt. We hebben de bevoegdheid om je gegevens te verwerken, omdat we je toestemming vragen via dit privacybeleid. Daarnaast hebben we je gegevens nodig om de overeenkomst tussen ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te delen is het voor ons niet mogelijk om je bestelling te verwerken en te bezorgen. We zullen je gegevens niet verwerken zonder je toestemming tenzij we wettelijk verplicht worden. 
    Welke gegevens verzamelen en hoe gebruiken we de gegevens? 
    Om onze website en diensten te gebruiken hebben we de volgende gegevens nodig: 
    Je naam 
    Je adres
    Je woonplaats
    Je telefoonnummere
    Je email adres
    Je IP_adres
    We hebben ook de mogelijkheid om de volgende niet-persoonlijke gegevens op te slaan als je onze website gebruikt: 

    Inlog


    We slaan de volgende data op in je account: wachtwoord en gebruikersnaam. Door dit op te slaan is het niet nodig om ons opnieuw van de gegevens te voorzien. 

     

    Marktonderzoek 


    We kunnen u vragen om mee te doen aan een marktonderzoek. We zullen je gegevens gebruiken voor marktonderzoek. We gebruiken deze statistische gegevens anoniem voor Crosley Radio Europe. Je kunt de vragenlijst op elke moment sluiten. We zullen je antwoorden niet met anderen delen of publiekelijk toegankelijk maken. Tevens zijn je antwoorden niet gelinkt aan je email adres. 

    Wedstrijden


    Als je meedoet met een campagne of actie vragen we de volgende gegevens: Naam, e-mailadres, telefoonnummer. Op deze manier kunnen campagne uitvoeren en de prijswinnaars bekend maken. We meten ook de reacties op onze advertenties. 

    Nieuwsbrief

     
    Crosley Radio Europe biedt nieuwsbrieven aan. Op deze manier ben je volledig geïnformeerd over aanbiedingen en ander nieuws. We gebruiken een double opt-systeem om er zeker van te zijn dat je toestemming hebt gegeven. Dit betekent dat je voor elke nieuwe bevestiging een tweede verificatie nodig is. We vragen deze extra verificatie via het mailadres dat je aan ons hebt gegeven. Bij elke nieuwsbrief die we sturen heb je de mogelijk om je voor de nieuwsbrief uit te schrijven. 

    Bestellingen 


    Om je bestelling goed te kunnen verwerken hebben we je e-mailadres, adresgegevens en betaal details nodig. We zullen je gegevens registreren, opslaan en verwerken om ervoor te zorgen dat je bestelling efficiënt en correct wordt afgehandeld. Als het nodig is zullen we je data ook gebruiken als latere garantie. Tijdens het verwerken van je bestelling voorzien wij GLS, DHL, Postnl,Shopify, Visma Software B.V. van relevantie persoonlijke gegevens. 
    We gebruiken alleen je persoonsgegevens voor de bovenstaande doelen of voor hieraan verbonden doelen. Op deze manier zullen je gegevens nooit op een onverwachte manier worden gebruikt. 

    Beveiliging 


    We zorgen ervoor om je persoonsgegevens te beveiligen van onbevoegde en onwettige toegang, wijzigingen, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Onbevoegde personen hebben op deze manier geen toegang tot je gegevens. We hebben de volgende maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beschermen: Veilig netwerk connectie met Secure Socket Layer (SSL) technologie of een technologie die vergelijkbaar is met SSL. De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de data verwerken. We hebben een vertrouwelijkheidsverklaring voor onze medewerkers. 

      Hoe lang bewaren we je gegevens?


      We bewaren je persoonsgegevens zolang het nodig is om de doelen zoals hierboven zijn beschreven te behalen. 

      Met wie delen wij je persoonsgegevens? 


      Het is mogelijk dat wij je persoonsgegevens delen met andere partijen. Met deze partijen sluiten we een overeenkomst waarin staat dat de externe partij je data zorgvuldig gebruikt en ze alleen de data ontvangen die relevant is voor hun dienst. Deze partijen gebruiken je gegevens naar aanleiding van onze instructies en is relevant voor hun diensten. We delen bijvoorbeeld gegevens met betaalproviders and logistieke partners. Ze gebruiken de gegevens om bestellingen te verwerken, opslaan van gegevens en/of het verzenden van gegevens. Deze partijen zijn “verwerkers” in de zijn van de relevante wetgeving. 


      Overdracht 


      We verwerken je gegevens alleen binnen de Europese Unie.We zullen je gegevens alleen buiten de Europese Unie verwerken als het land effectieve bescherm niveau heeft voor je gegevens. We zullen nooit je gegevens delen met andere landen of partijen dan bovenstaand omschreven. 

      Links 


      Het is mogelijk dat je een advertentie of andere content op onze website ziet die linken naar een andere website. Wij hebben niet de controle over de content op deze website en zijn niet verantwoordelijk voor de content of de privacy veiligheid op deze websites. 

      Cookies 


      Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website opslaat op de harde schijf van de computer. Deze cookies worden opgehaald wanneer je onze website weer bezoekt. De cookies zorgen ervoor dat onze website je herkent als een terugkerende bezoeker. We kunnen de cookies ook als ‘user experience’ tool gebruiken om de website te verbeteren.  Cookies zijn essentieel voor de werking van de website. Zorg ervoor dat je onze website veilig kan bezoeken zonder bugs en errors. 
      Door middel van het opslaan van Cookies zorgen we ervoor dat: 

      • Je producten in je shopping cart blijven staan
      • Je veilig kan winkelen bij Crosley Radio Europe
      • Maakt het mogelijk om reviews te lezen en schrijven 
      • Dat de website naar behoren werkt
      • Het voor ons mogelijks is om bugs, fouten en misbruik te volgen en aan te pakken 
      • We kunnen verbeteringen testen 
      • Op basis van eerdere bezoeken en/of aankopen kunnen we je adviseren
      • Je kan de Crosley Radio Europe producten delen via Social media zoals Facebook en Instagram. 
      • Je ontvangt de complete lokale informatie. 
      • Als je niet wil dat er cookies worden verstuurd naar je apparaat kun je zelf de cookie instellingen aanpassen in je browser. Wij slaan dan geen cookies op als je onze website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten op de website niet goed werken zonder cookies. Lees onze cookie verklaring lezen voor meer informatie: www.crosleyradio.eu/cookiestatement.

       

      Wijzigingen aan ons privacybeleid


      Het is mogelijk dat wij ons privacybeleid van tijd tot tijd aanpassen. Wanneer er grote aanpassingen plaatsvinden ons ons privacybeleid zullen we een melding plaatsen op onze website met een link naar het aangepaste beleid. De gebruikers die zich hebben geregistreerd ontvangen een mail als er grote aanpassingen plaatsvinden. Als je niet als gebruiker bij ons geregistreerd staat adviseren we je om de website en het beleid regelmatig te bekijken. 
      Jouw rechten 
      De gegevens die wij verzamelen zijn persoonlijk, daarom heb jij de volgende rechten: 

      •  Je hebt recht tot toegang in de persoonsgegevens die we van je verwerken.
      • Je mag ons verzoeken om je persoonsgegevens te corrigeren, beschermen of deleten uit onze bestanden. 
      • Je mag ons verzoeken om een kopie te maken van je persoonsgegevens die we hebben verwerkt. We kunnen -op jouw verzoek- deze kopie naar een externe partij versturen, zodat je het bestand niet zelf hoeft te versturen. 
      • Je kunt een klacht indienen tegen het verwerken van je gegevens. 
      • Je kunt een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je van mening bent dat we je gegevens onwettig hebben verwerkt. 
      • Je kunt altijd je toestemming intrekken. Vanaf het moment dat je je toestemming hebt  ingetrokken kunnen we je gegevens niet meer verwerken. 

      Mocht je nog andere vragen hebben omtrent dit privacybeleid neem dan contact op via de onderstaande informatie: 

      Contact informatie 
      SF Distributions B.V.
      Molensteijn 1-2
      3454PT De Meern
      KvK-nummer: 60992492
      info@crosleyradio.eu

      Functionaris voor de Gegevensbescherming
      Tessa Pals
      info@crosleyradio.eu